wormencafé


Wees welkom bij het Wormencafé

Jouw Plek voor Duurzaam Composteren!

Ben je gefascineerd door de wereld van wormen en composteren? Of heb je vragen over het opzetten van een wormenhotel in jouw buurt? Zo ja, dan is het Wormencafé jouw ideale ontmoetingsplek!

Elke week komen enthousiaste wormenliefhebbers, ecologisch bewuste buren en nieuwsgierige groenfanaten samen in ons online Wormencafé. Hier delen we tips, tricks en ervaringen over het verzorgen van wormen, het creëren van rijke compost en het opzetten van bloeiende wormenhotels in lokale gemeenschappen.

Of je nu een doorgewinterde compostmeester bent of gewoon wilt leren hoe je jouw keukenafval kunt omzetten in vruchtbare compost, het Wormencafé is de plek voor jou. Onze deskundige composteurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het nemen van de eerste stappen naar een duurzamere levensstijl.

Dus pak je favoriete drankje, schuif gezellig aan en laat je inspireren door de levendige wereld van compost en wormen! Sluit je aan en word deel van de groeiende gemeenschap van wormenliefhebbers en milieubewuste buurtbewoners.

Elke donderdag vanaf 16 uur via Google Meet

Tot ziens bij het Wormencafé – waar we samen werken aan een groenere toekomst!

We helpen elkaar, doe je ook mee?