Adopteer een worm

Doe mee met ons ‘Adopteer een Worm’ programma en help ons om nieuwe wormenhotels te realiseren! Door een worm symbolisch te adopteren, draag je bij aan de financiering van onze duurzame initiatieven en vergroot je het bewustzijn over aarde maken. Je hoeft verder niets te doen, wij zorgen dat de wormen een fantastisch leven krijgen en helpen bijdragen aan een betere wereld.

Wil je gewoon zelf voor de wormen zorgen? Start dan gewoon een wormenhotel.

Waarom zou je een worm adopteren?

  • Maak impact: Jouw bijdrage helpt bij het financieren van nieuwe wormenhotels, die essentieel zijn voor het composteringsproces en het verminderen van organisch afval.
  • Verbondenheid: Verbind je met de gemeenschap en met de natuur door een actieve rol te spelen in het bevorderen van duurzame praktijken.
  • Educatie: Leer meer over compostering en het belang van regeneratieve landbouwmethoden terwijl je deelneemt aan ons programma.
  • Voordelen: Ontvang exclusieve voordelen, zoals een digitaal adoptiecertificaat, een vermelding op onze website én op een wormenhotel in de stad. Natuurlijk ontvang je ook alle updates over de voortgang van ons programma.

CO2 compensatie

Wist je dat het adopteren van slechts 250 wormen per jaar kan helpen bij het compenseren van de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt door ongeveer 100 kilometer vliegen? Dit komt omdat de wormen GFE (Groente-, Fruit- en Etensresten) eten en deze omzetten in waardevolle aarde, waarbij de koolstof uit de resten in de bodem wordt vastgelegd. Door deel te nemen aan ons ‘Adopteer een Worm’ programma draag je actief bij aan het verminderen van de CO2 voetafdruk en het bevorderen van een duurzamere levensstijl. Het is een kleine stap met een grote impact op het milieu!

Uiteraard ontvang je een adoptiecertificaat met precies vermeld hoeveel CO2 jouw organisatie heeft vastgelegd in de bodem met behulp van de wormen.

Hoe werkt het?

  1. Kies je adoptiepakket: We bieden verschillende adoptiepakketten aan met diverse prijsniveaus en voordelen. Kies het pakket dat het beste bij je past.
  2. Adopteer een aantal wormen: Maak je keuze en adopteer een symbolisch aantal wormen door je bijdrage te leveren.
  3. Ontvang je voordelen: Na het adopteren van een worm ontvang je jouw exclusieve voordelen, zoals een adoptiecertificaat en vermelding op onze website (mail ons desgewenst ook het logo van jouw organisatie).
  4. Blijf op de hoogte: Ontvang regelmatige updates over de voortgang van ons programma en de impact die je bijdrage heeft op de gemeenschap en het milieu.
  5. Wij plaatsen een wormenhotel: Wanneer er in jouw buurt of regio 2000 wormen zijn geadopteerd gaan we een wormenhotel plaatsen. Wij regelen alles met de gemeente en de bewoners. Je hoeft verder niets te doen.

Lekker makkelijk, kies hier direct jouw aantal wormen:

Laten we samen een positieve verandering teweegbrengen en een groenere toekomst creëren! Adopteer vandaag nog een worm en sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van milieubewuste burgers en organisaties.

Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk de veelgestelde vragen hieronder voor antwoorden op eventuele vragen die je hebt.

We helpen elkaar, doe je ook mee?